06 - 1203 8442 contact opnemen met psychologen veghel
info@psycholoogveghel.nl e-mail veghel psycholoog
Ceciliastraat 4, Veghel psycholoog Purpervlinder Veghel
psycholoog Veghel

Relatietherapie bij Psycholoog Veghel

Iedere relatie raakt wel een keer in een sleur. Het wordt dan allemaal wat gewoontjes en de gevoelens die er waren, zijn nu niet meer op de voorgrond aanwezig. Verliefd zijn verandert in "houden van", en "houden van" lijkt te veranderen in "geven om" of in een gevoel dat er iets ontbreekt.
 

Eraan werken..

Geen enkele relatie is altijd positief, maar dat betekent niet dat we op onze lauweren kunnen rusten en kunnen afwachten totdat het weer beter wordt. Relatie is een werkwoord; we zullen eraan moeten blijven werken. En blijven investeren in zowel onszelf, de ander als in de relatie.
Uitvluchten als fantasieën over een ander, elders spanning opzoeken of overspel zijn logischerwijs schadend voor de relatie. Onbewust zal de ander voelen dat er iets niet klopt met alle gevolgen van dien. 
 

Relatietherapie

In relatietherapie is een veilige en goede hechting een belangrijk thema. Jezelf helemaal kunnen geven aan de ander, open kunnen zijn, en op de ander kunnen vertrouwen is de basis voor iedere relatie. Verder biedt relatietherapie praktische handvatten om beter met elkaar en met veelvoorkomende "lastige" situaties om te gaan. Door vooraf al te begrijpen waar het om gaat en hoe er het beste mee om te gaan, zal het in de praktijk een stuk beter werken. Ruzie maken zal nog best kunnen voorkomen, maar dan op een voor de relatie veilige (niet schadende) manier.

Voor meer informatie of bij vragen over relatietherapie kun je hier bij mij terecht: contactpagina - Psycholoog Veghel.
 
RBCZ-geregistreerd
Op korte termijn terecht
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn
Heb je nog vragen?
psycholoog Veghel contact
Ik ben aangesloten bij:
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

ABVC Logo

Deel mijn website: